Source: Nutritional Research. Unidade: FMRP
Subjects: OBESIDADE MÓRBIDA, OBESIDADE, COMPOSIÇÃO CORPORAL
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
NONINO-BORGES, Carla B. et al. A low-calorie diet improves the rate of nutrient oxidation, lowers body fat and maintains lean mass in morbidly obese Brazilian women. Nutritional Research, v. 26, n. 9, p. 437-442, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2006.07.005. Acesso em: 21 maio 2024.APA
Nonino-Borges, C. B., Isolda, P. N. N., Maduro, M. B., Borges, R. M., Suen, V. M. M., & Marchini, J. S. (2006). A low-calorie diet improves the rate of nutrient oxidation, lowers body fat and maintains lean mass in morbidly obese Brazilian women. Nutritional Research, 26( 9), 437-442. doi:10.1016/j.nutres.2006.07.005NLM
Nonino-Borges CB, Isolda PNN, Maduro MB, Borges RM, Suen VMM, Marchini JS. A low-calorie diet improves the rate of nutrient oxidation, lowers body fat and maintains lean mass in morbidly obese Brazilian women [Internet]. Nutritional Research. 2006 ; 26( 9): 437-442.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2006.07.005Vancouver
Nonino-Borges CB, Isolda PNN, Maduro MB, Borges RM, Suen VMM, Marchini JS. A low-calorie diet improves the rate of nutrient oxidation, lowers body fat and maintains lean mass in morbidly obese Brazilian women [Internet]. Nutritional Research. 2006 ; 26( 9): 437-442.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2006.07.005